sunnuntai 19. elokuuta 2012

Lauantai 18.8.

Ensimmäinen aamu pitkään aikaan että oli oikeasti saanut nukkua koko yön! Mikä ihana tunne herätä levänneenä, kivutkaan eivät enää ihan kauheet ton vatsaletkun ympärillä! Aamupäivän reippailua, kirjojen palautusta kirjastoon ja sit miettimään mitä tekisi!

Päätin ottaa yhteyttä erääseen henkilöön jolle minulla oli tuliainen kaapissa Italian matkaltani, hän oli kuin olikin kotona, joten hyppäsin moottoripyörän selkään varovasti ja lähdin liikkeelle. Ihana nähdä henkilön ilahtunut ilme kuin sai yllätyksenä tuon paketin! Monesti se antamisen ilo on kymmenen kertaa suurempi kuin saamisen ilo!
Tästä itse hyvällä mielellä ajattelin jatkaa matkaa Jumboon, tuohon jättiostoskeskukseen aivan lähellä, jospa ostaisin itselleni jotain pientä kivaa..noh, lopputulos oli pussillinen tuikkukynttilöitä ja uusi dödö. Et silleen, no 50% sekin juttu toteutui, ainakin oli pientä! Saapahan illalla laittaa kynttilän lyhtyyn parvekkeelle, olenkin jo odottanut sitä kun tässä huushollissa ei ollut ainuttakaan kynttilää ennen!
40 kilsaa oli limiitti pyörän kanssa, sen jälkeen masu ilmoitti et nyt riittää! Eikun kotiin, ja loppupäivä menikin sitten löhöillessä, netissä ym.

Monen ystävän kanssa rupattelua pitkin päivää, yhden ystävän sain jopa loppuillasta takaisin fb-kaveriksi! Se lämmitti mieltä, olimmehan hänen kanssa riidelleet rajusti, ja olin aiemmin käyttäytynyt todella huonosti häntä kohtaan. Se tunne, kun asiat loksahtaa paikoilleen ja on rauha maassa on todella hyvä!

Alkuillasta minulle tuotiin Keravan Valkosipulimarkkinoilta tuliaisia vuorostaan, Kiitos Elinalle siitä! Nyt on valkkarisuolakurkkuja iso pytty, valkkarioliiveja ja chili-aioili tahnaa! NAMM!
Samalla sain räätälöidyn "hoitokalenterin", sellainen kiva A4 kokoinen lehtiö jossa viikkonäkymät ja takana muistiinpanosivuja. Ympärillä kovat kannet ja kuminauha. Siihen on tarkoitus siirtää kaikki eri hoito yms. lääkäriajat, eihän ne mulla päässä pysy muuten! Ja sen kun kantaa repussa mukana on helppoa nopeasti lisätä uusi tapahtuma kun se ilmoitetaan! Vähän niinkuin lukujärjestys...

Tästä päivästä jäi niin hyvä mieli, että kiitos kaikille jotka olivat tekemisissä kanssani lauantaina, tästä on hyvä jatkaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti