maanantai 3. syyskuuta 2012

Maanantai 3.9.

Ja hyvää päivää!!!
Mukavan viikonlopun jälkeen takaisin arjen rientoihin!
Viikonloppu meni todella kivasti, tosin hiukan jouduin muuttamaan ohjelmaa, lähinnä huonon sään vuoksi! Pääsimme siis perjantaina liikkeelle, kun ensin oltiin käyty Ikeassa syömässä isolla kokoonpanolla eli mukana siis Viivi, Veeti ja Ville sekä Katja. Muut jäivät Ikeaan kun me jatkoimme Villen ja Henkka-koirulin kanssa matkaa ensin minun luo hakemaan omat tavarat, sitten edelleen kohti Porvoota. Suurinpiirtein Nikkilän kohdalla huomasin, että Henkan ruokapussi ja silmätipat olivat jääneet siihen "toiseen" kassiin jonka siis olin jättänyt kotiin...prkle...ei kun U-käännös, takaisin Korsoon, ja uusi yritys! Vihdoin noin puoli kahdeksan aikaan saavuimme sitten Partiopoukamaan ja kalliopirtti-nimiseen mökkiin! Sauna tulille, samalla kun käytiin lenkillä ja sitten asetuimme taloksi! Mukavat pehmeät löylyt ja kaupan päälle kiuasnakkeja, siitä on mukavat perjantai-illat tehty! Henkan suurin ihmetys oli läjä rakko-levää joka lillui rannassa; se ei oikein tiennyt oliko se elävää vai ei, kenties vaarallinen merihirviö? Vartin verran sitä ihmeteltiin, kunnes päätimme palata mökille!

Lauantai-aamulla herättiin sitten pirteinä jo kahdeksalta, ulkona oli tuuli yltynyt aika kovaksi ja tummia pilvi kasautui taivaanrannalle. Koska meidän kuitenkin oli määrä olla Tikkurilassa noin puoli kolmen aikaan, päätimme kahvin puutteessa aikaistaa lähtöämme ja ajoimme Vanhaan Porvooseen aamukahville/neekerisuukolle, ja sit vielä Brunbergin kaupunkimyymälään! Tuliaisia kohtalaisesti!
Paluumatka ajeltiin vanhaa Kuninkaantietä Sipooseen, sit auton tankkaus ja samalla vaihdoin toisen palaneen etulampun kuten olin luvannut! Onpas muuten Volvossa pirullisen hankala tuo oikean puolen ajovalopolttimen vaihto näillä nakkisormilla! Koska olin päättänyt etten enää mene takaisin Porvooseen, sovimme kyydistä Korsoon jonka jälkeen Katja sai pojat, koiran ja auton takaisin. auttoi häntä varmasti omien sunnuntain menojensa suhteen! Sunnuntai menikin sitten lepäillessä, päivällä Ellun kyydissä Jumboon tarvikkeita laiva-projektiini shoppaillessa, illemmalla laivanrakennusta. Uni ei meinannut millään tulla, vielä kahden aikaan aamuyöllä olin valveilla...

Tänään sitten 0650 herätys, kaffeet ja aamuhuolto. Kaverini Mikke, joka ajaa omaa taksia, oli ottanut minulta keikan vastaan lauantaina, ja oli täsmällisesti 0730 ovellani. Matka Meilahteen sujui leppoisasti, ensin normisetti laboratoriossa, sit päälle päivän sädetys. Mikke haki sit minut kotiinkin, ja kotona sitten jo kympin pintaan!!

Illalla tuli sitten Veeti, Katjan keskimmäinen, iltakylään! Mukavaa puuhastelua, hiukan kirjoitus- ja puheharjoituksia, ja hyvin tehtyjen tehtävien kunniaksi Jätskiä mansikkahillolla ja Asterix ja Viikingit-leffa!!Molemmat istuttiin ja räkätettiin vuoron perään noille mainioille tolloille! Katja haki sitten Veetin kotiin siinä kasin pintaan, nautittiin yhdessä toki iltapala ja teet.

Kun näihin tunnelmiin lisää että Kela on tänään myöntänyt minulle ilmaisen taksikortin sairaalamatkojani varten, Verottaja lupasi palauttaa kohtalaisen summan liikaa maksettuja veroja ja Vantaan kaupungin välinelainaamosta soitettiin että tilatut letkuruokinta-tarvikkeet on noudettavissa...niin voi vain sanoa että Hyvä päivä tämä! Ainoa pieni miinus on, että makuaisti alkaa heiketä, ruoka ei oikein maistu milleen, kahvin saa keittää 1 1/2 kertaisena...tupakkaakin menee vain puol askia päivässä...kun ei maistu niin ei maistu! Hyvä niin! Ruokailun suhteen minun pitää kuitenkin olla tarkkana, ettei paino pääse liiaksi putoamaan!

Huomenna sitten tokat sytostaatit, palaillaan kun taas jaksan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti