lauantai 8. syyskuuta 2012

lauantai 8.9.

Taas viikko takana! Voi sanoa että tässä vaiheessa alkaa jo kurkussa tuntua, sellainen ilkeä kuiva "pala" joka sitä yökki-refleksiä aiheuttaa... Runsas juominen, jäätelö ja muut pehmeet auttavat toki tilannetta. Merkillepantavaa on että "holi" ei enää tipu eikä maistu, joten saunakaljat saapi asustaa jääkaapissa ihan rauhassa! Viikon aikana ei paljoo muuta ihmeellistä tapahtunut, paitsi että yksi harrastuksiini kuuluva juttu sai aivan uuden käänteen! Kolmatta vuotta omistuksessani ollut "Iines" eli Suzuki Intruder 1500 LC meni vaihtoon, ja tilalle tuli sitten tämä:
Kyseessä on Yamaha XV 1600 Wildstar, vuosimallia 2001. Samantapainen kuin edeltäjänsä, mutta kevyempi ja teho/vääntö hiukan eri luokkaa! Mainittakoon että vakiokunnossa tuossa on 136 Nm vääntöä, esim henkilöauto Ford Focus 1.4 löytyy just nippa nappa 100 Nm. Ajoasento tässä mukavampi, ja noi pienet lisätuunaukset kuten pakosarja ja ilmansuodatin luo sitä aitoa Custom-henkeä!

Ensi viikon high-lite taitaapi olla uuden sohvan saapuminen, jota olenkin jo tovin odotellut. Alkaa nykyinen Ikea-petaus-sohva olla aika ilkee istuttava...noh, siitä sitten kuvia tuonnempana!

Alkuviikon tapaaminen Katjan pojan Veetin kanssa meni loistavasti, hiukan äänne-harjoitusta kirjoituksen oheen, iltapala ja pakollinen jäätelö kera illan leffan, "Asterix ja Viikingit" loivat mukavat puitteet yhdessäololle!

Tällä haavaa näihin tunnelmiin!

2 kommenttia: