maanantai 5. tammikuuta 2015

Maanantai 5.1.2015

Aikaa on kulunut sitten viimeisen, elämä on muuttanut uusille raiteille ja asuinpaikkakin on muuttunut. Edellisen syöpähässäkän jälkeen luulin jo olevani terve, ja puuhat uudessa vanhassa talossa uusioperheen kanssa ja aloittamani opiskelujen parissa veisi eteenpäin.
Syyskuussa oli aiempien hoitojen aikana todetun lisämunuaisen varjostuman kontrolli, rutiini juttu. Hups, sieltähän löytyikin papereista merkintä varsinaisen munuaisen kasvaimesta jota vain oli hiukan unohdettu...kiireesti uusiin kuviin, sieltä Peijaksen sairaalaan urologin juttusille ja kiireisesti leikkausjonoon munuaisen osapoistoon tai jotain. Golfpallon kokoinen möhkäle on siis saatav pois.
Tällä viikolla, tarkemmin 8.1. menen sitten toimenpiteeseen, jonka on kerrottu olevan konventionaalinen avoleikkaus.

Sen verran asioita on päässä risteillyt viimeisten aikojen aikana, lueteltakoon nyt muutama esimerkki; omien vanhempien huononeva kunto, oma alkoholin käyttö, sekoamiset ja ahdistukset.
Korkki tinattiin kiinni 30.12.2014, ja toivon saavani sit kun aika antaa myöden tän munuaishässäkän jälkeen siihen(kin) kuntoutusta, koska näin hommat ei vaan voi jatkua.

Toivon että jaksan ja voin päivittää tätä edelleen, koska aikaisempi kokemus osoitti että asioiden kirjoittaminen on usein helpompaa kuin vain puhua niistä läheisille jotka jossain vaiheessa itse ovat aika väsyneitä kaikkeen!

Näihin tunnelmiin, lisää tulossa!


1 kommentti:

  1. Ja Max, med Dej i tankarna
    hoppas att Din behandling för till ett positivt resultat <3

    VastaaPoista